ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Rabel 14000

Σύγχρονο σύστημα σκίασης για μοντέρνα κτίρια

Rabel 14000

Rabel 14000

Σύγχρονο σύστημα σκίασης για μοντέρνα κτίρια

Το Rabel 14000 είναι ένα σύγχρονο πτυσσόμενο σκίαστρο για μοντέρνα κτίρια με προσεγμένη αισθητική και υψηλές απαιτήσεις στην λειτουργικότητά. Το σύστημα έχει την δυνατότητα κατασκευής ηλεκτροκίνητων φύλων σε ομάδες των 2 καθώς και χειροκίνητων σε όποιο συνδυασμό απαιτεί η κατασκευή. Φύλλα μέχρι και 4 μέτρα ύψος μπορούν να υλοποιηθούν δίνοντας την δυνατότητα κάλυψης των πλακών του κτιρίου.


Το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνεται πλήρως στην εξωτερική κάλυψη του κτιρίου πετυχαίνοντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Τρεις εκδώσεις είναι διαθέσιμες για χρήση σε συνδυασμό με fiber cement, HPL, συνθετικά φύλλα καθώς και μεταλλικά φύλλα. Έχοντας λάβει τις απαραίτητες πρόνοιες το υλικό κάλυψης του κτιρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σκίαστρο. Επιπλέων υπάρχει η δυνατότητα χρήσης οριζόντιων η κάθετων περσίδων. 


Στον βασικό εξοπλισμό του συστήματος έχει ληφθεί πρόνοια και για την εγκατάσταση σίτας.


Εν όψη του ότι το πλάτος οδηγού έχει περιοριστεί στα 60μμ το καθιστά ιδανική επιλογή σε χώρους με περιορισμένο βάθος. Η λειτουργία του συστήματος δεν απαιτεί πρόνοια για κουτί οροφής δίνοντας την ευκαιρία εφαρμογής του μεταγενέστερα και κάλυψη όλου του ανοίγματος από πλάκα σε πλάκα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αποδόσεις