ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Rabel 3800

Super Slim Πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα με το μικρότερο πλάτος στύλου

Rabel 3800

Rabel 3800 Slim Super Thermal

Super Slim Πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα με το μικρότερο πλάτος στύλου

Το σύστημα Rabel 3800 Slim Super Thermal  είναι κατάλληλο για κατασκευή μεγάλων πτυσσόμενων θυρών μέχρι 3,0 μέτρα ύψος και 1,2 μέτρα πλάτος ανά φύλλο.  Η κύρια του χρήση είναι σε καταστήματα και οικίες όπου απαιτείται υψηλή θερμομόνωση και οι μικρότερες διατομές αλουμινίου. Το σύστημα είναι βασισμένο σε εμφανές πλάτος φύλου 30μμ. 


Το κάτω μέρος του συστήματος  διατίθεται σε επτά  διαφορετικές εκδόσεις, τρία διαφορετικά υψόμετρα (35 , 49 , 71μμ) , δίνοντας τη δυνατότητα πλήρους επίπεδου οδηγού καθώς και πολύ υψηλής  υδατοστεγανότητας, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις  κάθε έργου. Το σύστημα διατίθεται με περιμετρικά λάστιχα καθώς και κανάλι αποστράγγισης υδάτων, επιτυγχάνοντας αξιοζήλευτες επιδόσεις στην στεγανότητα και αεροδιαπερατότητα. Υποστηρίζει όλους τους συνδυασμούς φύλλων καθώς και γωνιακές κατασκευές.


Κύριο χαρακτηριστικό της Rabel 3800 Slim Super Thermal είναι το σύστημα κύλισης στο δάπεδο το όποιο παρουσιάζει τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά την ομαλή καθώς και αξιόπιστη λειτουργία στο χρόνο. Κατόπιν επιλογής το σύστημα κύλισης προστατεύεται από δύο  βουρτσάκια για παρεμπόδιση πτώσης ανεπιθύμητων αντικειμένων που επηρεάζουν την κύλιση του μηχανισμού. Ο μηχανισμός κύλισης αποτελείται από ανοξείδωτα ροδάκια. Η δυνατότητα εγκατάστασης του με κάσα ύψους 35μμ  ακυρώνει την ανάγκη χρήσης κρεμαστών συστημάτων.


Στο βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται σύστημα κλειδώματος στο πάνω και κάτω μέρος και κατόπιν επιλογής πολλαπλό σύστημα κλειδώματος για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ύψος κάσας 35 / 49 / 71 / 90 mm
Πλάτος Φύλλου 60 mm
Ύψος Φύλλου 60 mm
Τύπος ανοίγματος Fold & Slide
Μέγιστο Βάρος φύλλου 100 Kg
Μέγιστο πλάτος φύλλου 1.2 m
Μέγιστο ύψος φύλλου 3 m
∆υνατότητα πλάτους υάλωσης 32 mm
Μέγιστος αριθμός κλειδωμάτων 3
Πλάτος θερμοδιακοπής 16-24 mm
Τύπος σφραγίσματος 4 Gaskets

Αποδόσεις
Θερμοπερατότητα κατασκευής EN ISO 10077-2 (Uw) ≥1.6 W/(m2K)