ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Rabel 62

Το σύστημα για μινιμαλιστικά κτήρια

Rabel 62

Rabel 62 Super Thermal

Το σύστημα για μινιμαλιστικά κτήρια

Η Rabel 62 Slim Super Thermal είναι ένα συρόμενο σύστημα λεπτών διατομών κατάλληλο για μινιμαλιστικά κτίρια με μεγάλα ανοίγματα και πολλαπλές τυπολογίες . Παρόλο που το ορατό πλάτος του μεσαίου στύλου έχει μειωθεί στα 26μμ, το RABEL 62      εξακολουθεί να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδώσεις έναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Επίσης το RABEL 62 είναι ένα από τα ελάχιστα συστήματα που κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά με θερμομονωτικό μεσαίο στύλο 26μμ. Η συντριπτική πλειοψηφία των συστημάτων στην αγορά διατίθενται με μη-θερμομονωτικό κεντρικό στύλο.


Διαμέσου της χρήσης εσωτερικών και εξωτερικών πτερυγίων, έχει γίνει εφικτή η κατασκευή συρόμενων μέχρι 4 μέτρα ύψος. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά ροδάκια από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλα για βάρη μέχρι και 1200 κιλά ανά φύλλο. Το σύστημα κλειδώματος παρέχει 6 διαφορετικές επιλογές. Στις επιλογές περιλαμβάνονται σύστημα πολλαπλών κλειδωμάτων και σύστημα πρόσβασης από την έξω μεριά με κλειδί για κάλυψη όλων των αναγκών.


Το κάτω μέρος του συστήματος διατίθεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις, δύο διαφορετικά υψόμετρα (40 , 57μμ), εμφανές η πλήρως βυθισμένο για επίπεδο οδηγό.


Κατόπιν επιλογής το κάτω μέρος διατίθεται με ενσωματωμένο κανάλι αποστράγγισης του νερού, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρης βύθισης ανεβάζοντας την επίδοση στην υδατοστεγανότητα. Επιπλέων η εξαγωγή του νερού μπορεί να γίνει και με την χρήση σωλήνων που εφαρμόζουν στην κάσα χωρίς να είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί κανάλι αποστράγγισης.


Η Rabel 62 Slim Super Thermal είναι χωρίς αμφιβολία ένα προϊόν αιχμής, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου υλοποιώντας πολύ ιδιαίτερες τυπολογίες, όπως συρόμενο + σταθερό χωρίς σκελετό, συρόμενο + ανοιγόμενο, συρόμενο με spider/curtainwall, κλπ. πάντοτε διατηρώντας λεπτές διατομές. Έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργεί γωνιές χωρίς στύλο καθώς και σύνθετες κατασκευές, όπως συρόμενο και ενσωματωμένο κάγκελο με σύστημα εσωτερικής/εξωτερικής σκίασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ύψος κάσας 40 / 57 mm
Πλάτος Φύλλου 59 mm
Ύψος Φύλλου 26 / 39 mm
Πλάτος γάντζου (μεσαία τομή) 26 mm
Τύπος ανοίγματος Progressive
Μέγιστο Βάρος φύλλου 1200 Kg
Μέγιστο πλάτος φύλλου 4.0 m
Μέγιστο ύψος φύλλου 4.0 m
∆υνατότητα πλάτους υάλωσης 32 mm
Μέγιστος αριθμός κλειδωμάτων 6
Πλάτος θερμοδιακοπής 30 / 53 mm
Τύπος σφραγίσματος Brush with Cloth + Q-Lon

Αποδόσεις
Θερμοπερατότητα κατασκευής EN ISO 10077-2 (Uw) ≥1.3 W/(m2K)