ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Rabel 65

Slim συρόμενο σύστημα βαρετού τύπου κατάλληλο για ύψη μέχρι 5 μέτρα

Rabel 65

Rabel 65 Super Thermal

Slim συρόμενο σύστημα βαρετού τύπου κατάλληλο για ύψη μέχρι 5 μέτρα

Το Rabel 65 Slim Super Thermal είναι ένα συρόμενο σύστημα λεπτών διατομών για κτίρια αναφοράς τα οποία χαρακτηρίζονται από την αισθητική και την καινοτομία. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο να περιοριστεί το πλάτους του φύλλου στο ελάχιστο και παράλληλα να διατηρηθεί η θερμομόνωση σε ψηλά επίπεδα. Το σύστημα είναι βασισμένο σε εμφανές πλάτος φύλου 39μμ.


Διαμέσου της χρήσης διατομών μεγάλου πάχους καθώς και εσωτερικών και εξωτερικών πτερυγίων, έχει γίνει κατορθωτό η κατασκευή συρόμενων μέχρι 5 μέτρα ύψος.


Το κάτω μέρος του συστήματος διατίθεται σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις, δύο διαφορετικά υψόμετρα (40 , 57μμ), εμφανές η πλήρως βυθισμένο για επίπεδο οδηγό.


Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με πολλαπλά ροδάκια από ανοξείδωτο χάλυβα, κατάλληλα για βάρη μέχρι και 1200 κιλά ανά φύλλο. Το σύστημα κλειδώματος παρέχει 5 διαφορετικές επιλογές. Στις επιλογές περιλαμβάνονται σύστημα πολλαπλών κλειδωμάτων και σύστημα πρόσβασης από την έξω μεριά με κλειδί για κάλυψη όλων των αναγκών.


Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην κάσα ή οποία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του φύλλου. Κατόπιν επιλογής η κάσα επίσης διατίθεται με ενσωματωμένο κανάλι αποστράγγισης του νερού, δίνοντας τη δυνατότητα πλήρης βύθισης ανεβάζοντας την επίδοση στην υδατοστεγανότητα. Επιπλέων η εξαγωγή του νερού μπορεί να γίνει και με την χρήση σωλήνων που εφαρμόζουν στην κάσα χωρίς να είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί κανάλι αποστράγγισης.


Η Rabel 65 Slim Super Thermal είναι χωρίς αμφιβολία ένα προϊόν αιχμής, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου υλοποιώντας πολύ ιδιαίτερες τυπολογίες, όπως συρόμενο + σταθερό χωρίς σκελετό, συρόμενο + ανοιγόμενο, συρόμενο με spider/curtainwall, κλπ. πάντοτε διατηρώντας λεπτές διατομές. Έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργεί γωνιές χωρίς στύλο καθώς και σύνθετες κατασκευές, όπως συρόμενο και ενσωματωμένο κάγκελο με σύστημα εσωτερικής/εξωτερικής σκίασης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ύψος κάσας 40 / 57 mm
Πλάτος Φύλλου 59 mm
Ύψος Φύλλου 39 mm
Πλάτος γάντζου (μεσαία τομή) 39 mm
Τύπος ανοίγματος Progressive
Μέγιστο Βάρος φύλλου 1200 Kg
Μέγιστο πλάτος φύλλου 4.0 m
Μέγιστο ύψος φύλλου 5.0 m
∆υνατότητα πλάτους υάλωσης 32 / 40 mm
Μέγιστος αριθμός κλειδωμάτων 6
Πλάτος θερμοδιακοπής 30 / 53 mm
Τύπος σφραγίσματος Brush with Cloth + Q-Lon

Αποδόσεις
Θερμοπερατότητα κατασκευής EN ISO 10077-2 (Uw) ≥1.3 W/(m2K)