ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Rabel 8400

Ανοιγόμενο παράθυρο Super Slim 31mm το οποίο συμπληρώνει ή αντικαθιστά τα Super Slim συρόμενα

Rabel 8400

Rabel 8400 Slim Super Thermal Plus

Ανοιγόμενο παράθυρο Super Slim 31mm το οποίο συμπληρώνει ή αντικαθιστά τα Super Slim συρόμενα

Το ανοιγόμενο σύστημα Rabel 8400 Slim Super Thermal έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει Super Slim παράθυρα τα οποία αισθητικά μπορούν να συνδυαστούν με Super Slim συρόμενα για χρήση σε μινιμαλιστικά κτήρια. Το εξωτερικό ορατό πλάτος έχει περιοριστεί στα 31μμ προσφέροντας ένα αόρατο παράθυρο. Το πολύ μικρό πλάτος των προφίλ έχει δώσει την δυνατότητα κατασκευής σύνθετων προσόψεων διατηρώντας ορατό πλάτος προφίλ 31 – 35μμ.


Διαμέσου του καινοτόμου σχεδιασμού έχει επιτευχθεί ένα κρυφό σύστημα απορροής υδάτων χωρίς ορατές τρύπες η πλαστικά καπάκια.


Το σύστημα διαθέτει πρόνοια για ένωση στην τοιχοποιία χωρίς την χρήση κορνίζα. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην στεγάνωση με τον εξωτερικό τοίχο έτσι ώστε τα υλικά σφράγισης να μην είναι ορατά. Βελτιώνοντας περαιτέρω την αισθητική οι ενώσεις στα πυχάκια έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο διαμέσου του σχεδιασμού.


Ο βασικός εξοπλισμός περιέχει κρυφό μηχανισμό σε συνδυασμό με μία μεγάλη επιλογή χειρολαβών. Όλες οι κοινές τυπολογίες έχουν διευθετηθεί και είναι διαθέσιμες σε τετράγωνο σχεδιασμό. Προαιρετικά το σύστημα διατίθεται με αντιδιαρρηκτικό μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος και επιλογή ηχομονωτικού υαλοπίνακα ασφαλείας μέχρι και 51 dB.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ύψος κάσας 38 mm
Πλάτος Φύλλου 70 mm
Ύψος Φύλλου 49 mm
Τύπος ανοίγματος Hinged
Μέγιστο Βάρος φύλλου 150 Kg
Μέγιστο πλάτος φύλλου 1.6 m
Μέγιστο ύψος φύλλου 2.4 m
∆υνατότητα πλάτους υάλωσης 32 mm
Μέγιστος αριθμός κλειδωμάτων 9
Πλάτος θερμοδιακοπής 17 / 20 mm
Τύπος σφραγίσματος 3 Gaskets

Αποδόσεις
Θερμοπερατότητα κατασκευής EN ISO 10077-2 (Uw) ≥ 1.3 W/(m2K)