Η RABEL SYSTEMS βραβεύτηκε στα European Design Award 2021

Ο καινοτομος και συγχρονος σχεδιασμος της Rabel System βραβευεται με ακομη ενα βραβειο.

Είναι τιμή μας να σας ανακοινώσουμε ότι η Rabel Systems προσθέτει ακόμη ένα βραβείο στη συλλογή της. Η Rabel 14000 έχει διακριθεί με το βραβείο European Product Design Award.

O European Product Design Award ™ δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει τις προσπάθειες ταλαντούχων διεθνών σχεδιαστών προϊόντων που στοχεύουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας με τις πρακτικές, καλοσχεδιασμένες δημιουργίες τους. Επιβραβεύουμε τη στρατηγική σκέψη και τη φαντασία που οδηγεί στη δημιουργία ενός εξαιρετικού προϊόντος.

Rabel 14000 είναι ένα σύστημα πτυσσόμενης πρόσοψης σκίασης κίνησης σε οριζόντιο άξονα. Το σύστημα έχει την δυνατότητα κατασκευής χειροκίνητων η ηλεκτροκίνητων φύλων σε ομάδες των 2. Φύλλα μέγιστου πλάτους 1,2 και 5 μέτρα ύψος μπορούν να υλοποιηθούν δίνοντας την δυνατότητα κάλυψης των πλακών του κτιρίου.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ενσωματώνεται πλήρως στην εξωτερική όψη του κτιρίου πετυχαίνοντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Πολυάριθμες εκδώσεις είναι διαθέσιμες για χρήση σε συνδυασμό με fiber cement, HPL, συνθετικά φύλλα, ξύλο, γυαλί, κεραμικό καθώς και μεταλλικά φύλλα.

Έχοντας λάβει τις απαραίτητες πρόνοιες το υλικό κάλυψης του κτιρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σκίαστρο. Επιπλέων υπάρχει η δυνατότητα χρήσης οριζόντιων η κάθετων περσίδων.